divendres, 26 de desembre del 2008

Sosses...

Hem de reconeixer que les fotos que pengem aquest cop no son especialment interessants....no se que ens ha passat!!! La vida a Calcuta segueix el seu ritme: plorant a vegades, a vegades rient molt, a vegades estem exhaustes, i d-altres plenes de vitalitat, convensudes que podem canviar el mon!!! Avui hem estat rentant roba (aixo de la netedat no ho hem perdut...) i a la tarda hem anat a Khaligat, amb les nostres princeses. Dues d-elles ens han deixat... (Protima i Loki: no crec en el CEL, pero si elles creien que existia, tan de bo estiguin alla...) i la Rashmani aviat tambe morira; esta lluitant amb totes les seves forces... La resta de les nostres noies segueixen com sempre; cada cop les coneixem mes, sabem el que els hi agrada i el que no, sabem quines manies tenen, sabem quan ens volen pendre el pel... les adorem!!

En quant al nadal... la veritat es que no l-estem celebrant gaire, tot i estar envoltades de religiosos fervents... el 24 a la nit, fent gala de la nostra son que ens caracteritza, ja estavem dormint a les 23h... i ahir vam anar a sopar a un chino que ens va costar 500 rupies a cada una!!!!! (jajaja, a nosaltres ens sembla una barbaritat, perque ja tenim el xip indi, pero en veritat no arriba als 10 euros...). Esperem que per cap d-any serem capaces d-aguantar per anar a la festa que es fara a l-hotel Maria...

Bon Nadal a tothom!!!!




El noi que ens obre la porta de l-hotel cada nit. Ens encanta la cara que fa quan s-aixeca mig adormit....



Prenent un "Chandol ice" a l-hotel Oberoy...






Un home fent pipi en un dels "pixaderos' per homes que hi ha pel carrer...



Estic intentant fer yoga amb la Teresa... Oh my! Quina flexibilitat!!!!


Ruggero, Antonio, Teresa i nosaltres dues al Jojo-s, on, definitivament fan els millors brownies del mon (anomenats Evil-s angels..). Fins i tot la Mon se n-ha fet adicta!!!!


En Fausto i la Teresa jugant amb nens del carrer


Hora de descans a Khaligat


En Gabriel i jo a l-hora de descans de Khaligat



Cartell municipal de Calcuta: atencio, obres per instal.lar regateres d-aigua...


restaurant chines carissim!!!! Celebrant el 25 de desembre.


Fent festa a Sudder street


Assajant "Silent night", "Let it be" i " feliz Navidad" amb els voluntaris, a Khaligat.


Repartiment de menjar per la gent del carrer: va ser un dia que em quedara especialment grabat per la resta de la meva vida....


Buscant-li polls a la Manuela!!!! (despres ens ho vam mirar la Mon i jo....per ara no ens han atacat...)


Jajajajaja, aquesta foto te historia: estem al Taj dinant amb en Gopal. Perque no es taques, li vaig posar les mans a sota del cheese naan perque no queiessin gotes de la salsa tandoori damunt dels seus pantalons, doncs el tio es va pensar que li estava fent de plat i em va deixar el menjar sobre les mans.... com un rei, ell!!!!! Ole i Ole per en Gopal!! No us preocupeu, Ivet i Alvaro, el cuidem!!!


Una tarda molt maca al Victoria-s memorial... no hi vam entrar perque estavem indignades: la gent india pagava 10 rupies, els estrangers n-haviem de pagar 150!!!! fuera fuera!!!! total, per veure un edifici colonial i quatre jardinets......jajajajaaja!!!!


Fins aviat.....

2 comentaris:

Ivet ha dit...

500 rupees??????
NEI NEI NEI NEI!!!!!
VERY EXPENSIVE MY FRIEND!!

jajajajaja!!!

Un somriure!

Anònim ha dit...

BON NADAL!!!!!!!!! Una mica trad, però....

Feliç 2009!!!!!!!!!!!!


Anna