dimecres, 10 de desembre del 2008

Algunes fotos d-aquests primers dies



Vam prometre que ens deixariem fer un dibuixet amb henna i aqui el promes es deute. El maleit dibuixet sembla que no marxara fins l'any que ve...i com que no ens ocupa tota la ma...!!!!





Aqui, una foto de la Mon amb les "mendes" i amb en Bablu, que es una monada de nen (fill de la noia de l'esquerra). Sembla que ens volen prendre el pel, perque sempre que ens troben pel carrer ens demanen coses. l'Elena com que ja sap que es debil em deixa sola amb elles per no donar-los tot el que ens demanen!!! Ja van els dibuixets amb henna, llet per al nen, manta i avui ens demanava diners...!! Ja sabem que sembla molt insensible per la nostra part, pero si seguim aixi ens desplomen!!!!! jejejejejeeje!!!!




Aquest senyor, encantador!!! Ens va donar tot tipus d'informacio sobre Varanasi (Benares). No nomes aixo, sino que tambe ens ho va donar tot escrit (us assegurem que hi ha moltes coses escrites en aquell paper, eh?
La cosa es que quan vam acabar de parlar ens va dir que el seu fill es feia col.leccio d'euros, ya, ya!!! Otro listo!!! Pero per la informacio s'ho valia!!!! Aixi que n'hi vam donar!!!!!





Picante, picante!!!!!! Bonissim pero!!!!!! Sera aixo el que va provocar la meva diarrea....??!!!! jejejejejee. Tot es possible!!!!





Un parc enorme. Brut, pero enorme. Tot ple de nois i homes (dones les minimes) i la gran majoria jugant al cricket. Pero la de partits que s'estaven jugant alhora!!!! Impressionant!!!!! Nomes uns quants jugant a futbol.
Nosaltres el vam creuar el mes rapidament possible perque no hi estavem gaire a gust.





Aquests nois s'estaven penjant de l'arbre i com que a tothom li fa gracia sortir a les fotos, aqui els tenim!!!





Dia important!!!! Va se primer de moltes coses...en aquesta foto anem en autobus per primera vegada, amb la Manuela per primera vegada i a Khaligat, per primera vegada!!!!





Ieepp!!! Primera foto de la terrasseta del Modern Lodge (lloc on vivim), fent un chai i amb la nostra habitacio al fons, la 18 (Alvaro, la teva!!!!!)





Sera possible!!!!! Hi ha una dona de Khaligat a la qual li agraden molt els pinta-ungles. Les dues portem una linia al front amb aquest pinta-ungles perque a la senyora se li va posar entre les banyes de fer-nos-la. Ho heu provat alguna vegada?? No ho proveu que picaaaaa!!!!!





Ah!!! No nomes ens va pintar el front. A mi (mon) em va pintar les ungles dels peus i part dels peus i a L'Elena les ungles d'una ma...va aconseguir escapar sense que li pintes l'altra...





Foto artistica de l'Elena: Chai + ungla pintada + dibuixet de henna!!!! Fantastica!!!!!





Aquesta es la nostra nova casa!!!! Ho tenim ben muntat, eh? Una mica desordenat, pero doneu-nos temps i ja veureu!!!!






Aquesta es la nostra zona "para todo"!!!! No us dire tot el que hi fem perque trobo que ja es donar massa explicacions!!!!
Que ningu s'espanti!!! Nosaltres ja ens hi hem acostumat i si alguna cosa te es que es molt comode!!!!
Em sembla que si que us explicare el que hi fem perque acabo de llegir el que he escrit i pot donar lloc a mals entesos!!!
Fem les nostres necessitats, ens dutxem i rentem roba. Deu ni do, eh???
Fantastic bany!!!





Una altra foto fantastica aqui de la meva amiga artista!!!!! jejejejejeje!!!! La veritat es que es preciosa. Perspectiva: des de la nostra habitacio cap a la terrasseta del Modern...





Aqui estan els nostres llitets, les nostres coses totes per aqui a sobre....





Aqui es coneix molta gent...aquestes noies son espanyoles!!!! Estem sopant en una novena planta d'un hotel podriem dir que de luxe.
Era sopar de despedida perque n'hi havia que anaven a viatjar!!!! Sort noies!!!!





"Que apanyaitas que son las ninyas" (ho sento, en aquest teclat no hi ha la "ny" castellana).
Ja veieu, aqui tenim la roba estesa despres d'haver-la rentat!!!!!
Ja us ho dic, va trigar en assecar-se....!!!!





Ieepppaaaa!!! Aqui tenim a les senyores vaquetes, que no acabaven de voler tirar cap endavant i els nois els estaven pegant al culet!!!!
El cotxe...que s'esperi!!





La gosseta donant de mamar als petitons!!! Cada vagada anaven apareixent mes cadellets que s'apuntaven a mamar!!!

















Al fons tenim la terrasseta del Modern Lodge...Fantastica!!!!! I la tenim sortin de l'habitacio!!!!






















Les fotos estan una mica barrejades...aquesta es la nostra arribada a l'aeoroport de Calcutta!!!! Bufff!!! Quins nervis, quin cansament, quina emocio...que ens trobarem a fora despres d'esperar no se quant de temps les maletes??!!!!...



















Aquest es el nostre primer hotel. Pijo, pijo...Perfercte, de veritat!!! Gracies Alvaro, gracies Ivet i gracies Ras!!!!
Televisio (que no vam mirar, per suposat), bany occidental (per al primer dia i arribant a les 4 de la matinada es meravellos) i llits que estaven la mar de be.
Problema: a les 5 de la matinada el senyor del megafon resant molesta de forma impressionant. Deduim que es musulma...!!!!

















Visca els corbs!!! L'Elena els odia i jo...tambe!!!!! Son asquerosos!!! Fan un soroll impressionant i la ciutat n'esta plagada. Pero es que no us podeu imaginar quants n'hi ha!!!
Aqui son els reis, es mengen tot allo mort que troben i us assegurem que no es dificil trobar animals morts!!!!!!

















Aqui la tenim!!!!! L'Elena a l'autobus anant de cami a Kalighat- si ja us he dit jo que les fotos estaven barrejades!!!!- amb "l'autobusero " a l'esquerra.

















Picantito, picantito, una altra vegada!!! En aquest cas l'Elena fent cara de "picantito".

















Autora de la foto: Balbina Garcia.
Gracies Balbina, la foto es magnifica!!! A l'Elena i a mi ens agrada molt!!!
Gent, aixo son les 04:30h de la matinada aproximadament. Som a l'aeroport de Bcn. Els pares de l'Elena ens hi acompanyen!!!! Gracies un altre cop per llevar-vos per nosaltres!!!!


















La noia li esta fent el dibuixet de henna a l'Elena. "Oju" amb el personatge que se l'esta mirant...jejjejejejejee!!!






















Balbinaaaaaaa...mira la teva filla que fa quan no hi ets tuuuu!!!!
Tranquil.la, casi que no va tocar el gat. Un noi li va posar a sobre i ell solet va baixar!!!!!







































































































































































































































































































































































































































































































































2 comentaris:

Anònim ha dit...

wapetonas!!!
Jolin q way! Que be tot el q expliqueu! I les fotos genials! Crec q tot l'espai que ha quedat lliure al blog despres de les fotos es una senyal de totes les coses q encara teniu per fotografiar! jejeje
Disfruteu a tope! Jo cada dia una estoneta us dedico uns quants pensaments! El que esteu fent te q ser genial! Fa uns anys, o potser menys, estaria alla amb vosaltres! Pero jo aqui tambe estic vivin la meva aventura particular jejejje no la puc deixar escapar! :)
Seguim parlant wapis!
us estimo molt!
Muaaaaaa
Clara

Anònim ha dit...

Ostres quines fotos més xules!!! fa uns minuts que em parlat i no m'he n'he pogut estar de mirar el blog, mola molt, les fotos genials, és veu que la vostra "llar" és del tot acollidora jejeje, i el lavabo lo millor, però en això és ràpid d'acostumar-s'hi segur.

M'agraden els comentaris i explicacions que poseu (escriu l'Helena pel que veig... no?, aviam si algun dia escrius tu també Mon jejeje.)

Estic veient que com era d'esperar això és molt diferent del que vivim i veiem per aqui així que, fixeu-vos en tot el que descobriu, no deixeu passar cap oportunitat per aprendre del que feu en tot moment i aprofiteu tot allò que us dongui la providència i sobretot, sobretot gaudiu moooooooooolt d'aquesta gran experiència!!!!

Bufff m'he passat una miqueta escrivint, en fi que fins la propera, anirem parlant i us aniré seguint per aquí de tant en tant molts petons i abraçades!!!!

Xavi.